TAGSZERVEZETI INFORMÁCIÓK

NYOK

NYUGDÍJASOK ORSZÁGOS KÉPVISELETE

KÉPVISELŐINK

Papp Katalin
Papp KatalinNYOK elnök
A Szépművészeti Múzeum művészettörténész-muzeológusaként ment nyugdíjba, ahol még a 90-es évektől a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetéhez (KKDSZ) tartozó alapszervezet titkárjaként kapcsolódott be intenzíven a közéletbe.
A kétezres évek elején beválasztották a KKDSZ Országos Elnökségébe, a múzeumi tagozat vezetőjeként. 2010-ben a megújuló KKDSZ Közhasznú Alapítvány elnökének is megválasztották. 2014-ben a KKDSZ alelnöke lett.
2015-ben a legnagyobb közszolgálati konföderáció, a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának (SZEF) ügyvivőjének választották, ahol a KKDSZ-t képviseli. 2015-2016-ban, 10 hónapon át megbízott elnökként vezette a KKDSZ-t.
Tagja az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) Szakértői Munkacsoportjának.
2016-ban választották be a Nyugdíjasok Országos Képviseletének (NYOK) elnökségébe. Elve, hogy jogkövető keretek között, az elnökség tagjaival, a tagszervezetekkel és a társszervezetekkel közösen, az eddig és aktuálisan megfogalmazott követeléseknek kell, újra és újra, egyre hangosabban és erőteljesebben hangot adni.
dr. Várkonyi Julianna
dr. Várkonyi JuliannaNYOK képviselő
Végzettségei: közgazdász, mediátor (munkaügyi kapcsolatok).
1974-ben végzett a Közgazdasági Egyetem Elméleti-gazdaságpolitikai szakágazatán. Szakközgazdász, számítástechnikai szervező. 1986-ban doktorált.
Dolgozott gazdálkodási területen is (belső ellenőrként, ár- és közgazdasági osztályvezetőként, gazdasági igazgatóként – utóbbit az Országos Széchenyi Könyvtárban), de legfontosabb munkaterülete az érdekképviselet, az érdekvédelem, a munkaügyi kapcsolatok. 13 évet dolgozott munkáltatói érdekképviseletnél. A szociális és munkaügyi miniszter kabinetfőnökeként ment nyugdíjba, 2010-ben.
2014-től a NYOK Elnökségének tagja.
Jelenleg a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsának titkára.

SZERVEZETI ELÉRHETŐSÉGEK

E-mail cím: nyok@nyok.hu

NYOK Facebook oldala

Cím: 1068 Budapest, Városligeti fasor 47/48.