TAGSZERVEZETI INFORMÁCIÓK

ÉSZT

ÉRTELMISÉGI SZAKSZERVEZETI TÖMÖRÜLÉS
NYUGDÍJAS BIZOTTSÁGA

KÉPVISELŐINK

Dr. Kuti László
Dr. Kuti LászlóÉSZT elnöke
Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) elnöke.
Szegeden született. Tanulmányait szülővárosa oktatási intézményeiben végezte és végeredményként a JATE-n szerzett geológusi és okleveles földrajz szakos tanári diplomát. Egyetem után tudományos kutatóként foglalkozik a síkvidéki területek földtana, az agrogeológiai, talajvízföldtani és környezetföldtani kérdései kutatásával. Kutatási eredményeit cikkekben, könyvekben, könyvrészletekben publikálja. 1984 óta oktat a felsőoktatásban. Aktív szakszervezeti tevékenységét 1985-ben kezdte, jelenleg a TUDOSZ elnökségi tagja és az ÉSZT elnöke. E minőségben folyamatosan részt vesz a különböző érdekegyeztető fórumok munkájában.
Szakszervezeti publikációs tevékenysége több könyvre és cikkre terjed ki.

Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 58-60.
E-mail : eszt@eszt.hu
Telefonszám: (1) 473-14-29

Schneider Istvánné
Schneider IstvánnéÉSZT képviselője
1994-től a Társadalombiztosítási Igazgatóság függetlenített szakszervezeti titkára, majd 2002-től a 2016-ig a Társadalombiztosítási Dolgozók Szakszervezetének (TBDSZ) elnöke volt. Ide tartozott az egészségbiztosítás, nyugdíjbiztosítás és a rehabilitációs terület.
Jelenleg az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség alelnöke. A két tisztségében a közszférával, ezen belül, a közigazgatás, a nyugdíj, az egészségbiztosítás, valamint a rehabilitációs és kormányhivatali kérdéskörével foglakozik. Jelenleg az ÉSZT Nyugdíjas Bizottságának és a KSZSZ kormányhivatali tagozat vezetője.
2002-től vesz részt az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT), és a Köztisztviselői Érdekegyeztető Fórum (KÉF), munkájában.

SZERVEZETI ELÉRHETŐSÉGEK

E-mail cím: eszt@eszt.hu

ÉSZT honlapja

Cím: 1146 Budapest, Thököly út 58-60.